Copyright 2022 - ERATERM TOTAL Ltd
  • КЛИМАТИЦИ BOSCH

  • 2

    BOSCH

  • ЕФЕКТИВНО ОТОПЛЕНИЕ НА ГАЗ

  • ВИДОВЕ ЕНЕРГИЙНИ ИЗТОЧНИЦИ

  • СПЕЧЕЛИ ОТ СЛЪНЦЕТО

ОНЛАЙН МАГАЗИН

КОНТАКТИ

ГАЛЕРИЯ

ЦЕНОВИ ЛИСТИ

ВЕНТИЛКОНВЕКТОРИ KLIMA 2000
 
 
 
Klima 2000-1
Вентилаторният конвектор“KLIMA 2000”е подходящ за всякакъв вид отоплителна/климатична инсталация, където топлоносителят в системата е вода. Като източник на топла вода могат да се използват всички познати агрегати като котли на твърдо, течно или газообразно гориво, камини с водна риза, термопомпи с водно или въздушно охлаждане. 
Едни от най-икономичните агрегати за топла или студена вода работят в температурен баланс на системата 50/40oС в режим на отопление и 7/12oС в режим на охлаждане. Високата ефективност на вентилаторния конвектор“KLIMA 2000”се запазва дори при тези условия на работа. Имено тази ефективност ни позволява да използваме геотермални източници на топла или студена вода, дори без наличието на какъвто и да е агрегат.
Друго предимство на конвектора сравнен с останалите топлообменници от типа "вода-въздух" е около 10 пъти по-малкия воден обем. Това води до по-добра динамичност и значителни икономии в процеса на експлоатация на системата.
Вентилаторните конвектори от сериятаKLIMAFANса подходящи за вашия офис, хотел или дом.
Елегантният им дизайн може сполучливо да се съчетае с всеки интериор.
Съществуват и модели за вграждане, които позволяват монтаж в окачен таван или фалшива стена.
СериятаKLIMAFANсе произвежда в 6 типоразмера с мощности от 1.93 до 14.48 kW в режим на отопление и от 1.45 до 6.12 kW в режим на охлаждане.
 
 
                                                                                                                             Klima 2000